Bizonyára mindenki, aki autót vezet akár lakott területen, akár autópályán, már találkozott a kavicsfelverődés okozta bosszúsággal. Nagy valószínűséggel olyan is előfordult már szinte mindenkivel, hogy a parkoló autójára rányitották egy másik autó ajtaját. Ha meg van ez az érzés, akkor nyilván egyet érthetünk abban, hogy ez igen kellemetlen.

Igen, ez minket is zavar! Sérül a fényezés, ez rontja az autó esztétikáját. És nem beszéltünk még a fényezés költségeiről.

Ha az előbb említetteket szeretné bárki is elkerülni, úgy meg van a megoldás. Ez pedig a karosszériavédő fólia. Ebből is az, amit ajánlunk, az az XPEL karosszériavédő védő fólia. Prémium kategóriás termék, számos kiemelkedő tulajdonsággal.

Röviden bemutatjuk az XPEL karosszéria védő fólia legnagyobb előnyeit:

  • 10 év gyártói garancia
  • öngyógyuló
  • védelem vegyi behatások ellen,
  • jó ár-érték arány

Az, hogy a karosszériavédő fólia öngyógyuló, azt jelenti, hogy a felülete regenerálódik és a kisebb karcolások hő hatására pár pillanat alatt eltűnnek.

Védelem a kémiai behatások ellen

Az XPEL karosszériavédő fólia teljeskörű védelmet ad az autó fényezésének. Kémiai behatás alatt mi a kátrányt, a madárürüléket, a savas esőt értjük. De a nap káros UV hatása ellen is védelmet jelent. Nagyszerű tulajdonsága továbbá, hogy megvédi a felületet a bogárbeégésektől is. Pozitív tulajdonságként kell említenünk, hogy a környezeti hatásoknak való kitettség sem okoz elszíneződést, hosszú idő elteltével sem.

Karosszériavédő fólia 10 év garanciával?

Igen, az XPEL Ultimate Plus karosszériavédő fólia 10 éves gyártói garanciája szinte egyedülálló. A garancia vonatkozik a sárgulásra és a töredezettségre egyaránt.

Milyen méretekben érhető el nálunk a karosszériavédő fólia?

  • részleges front, úgynevezett bikini méretben
  • teljes eleje, más néven total front
  • teljes karosszéria, vagy total

Mennyi ideig tart a karosszériavédő fólia telepítése?

Tudni kell, hogy a karosszériavédő fólia telepítése, ha azt szakszerűen, és tökéletes minőségben szeretnénk applikálni, az nem rövid folyamat.
Még egy szalonból frissen átvett autóra történő telepítés is legalább két teljes nap, feltéve, ha nem a teljes karosszéria kerül fóliázásra. A teljes karosszéria esetén ez a munka legalább egy munkahét.